Божинов започна с "Ботев" (Враца), получи уникален подарък от фен

Въпреки че е спряган за ново попълнение на „Левски“, нападателят Валери Божинов започна подготовка с „Ботев“ (Враца). Опитният футболист чака трансфер в друг клуб, но ако не се стигне до сделка, ще парафира със „зелените“.

„Божинов започва с нас – уточни кметът на града Калин Каменов пред „Труд“. - До старта на сезона има време, ако не се разбере с друг тим, ще подпише нов договор с нас. Дали е желан от „Левски“? Трябва да ги попитате тях.“

Каменов уточни, че има интерес и към други футболисти на „зелените“, но в „Ботев“ ще се разделят с играчи само срещу трансферна сума.

Преди заниманието Божинов получи и уникален подарък от привърженик - рамка с изрезка от вестник след успеха над "Левски" през есента с 3:1, когато таранът вкара две от попаденията.

Иначе отборът, воден от Сашо Ангелов, ще проведе подготвителен лагер в турския курорт Алания от 22 януари до 2 февруари. Там деветият в Първа лига ще изиграе четири контроли, две от които вече са договорени – с украинския „Олександрия“ на 26-ти януари и с „Македония“ (Гьорче Петров) на 28-и. Първата проверка за годината пък е с "Дунав" (Русе).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ