Бойко Борисов: В неделя ще се снимат цигани да гласуват под строй за Фандъкова (ВИДЕО)

Партийната битка приключи миналата неделя. И резултатът е категоричен - в София ГЕРБ:БСП - два пъти разлика. В страната ГЕРБ е категорично на първо място с 1807 общински съветници, а БСП е под ДПС. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за БТВ. Даже в Русе и Плевен също сме първа политическа сила, изтъкна той.

Да не забравяме, че предишните местни избори бяха след управление на БСП и ДПС. Управлението и работата намаляват популярността, посочи Борисов.

Колко хора изгоних - всичко това се превръщат във врагове или поне в хора, които играят срещу ГЕРБ. Там, където проветрихме партията, нямаше достатъчно време да наложим новите хора, заяви той. Не ми иска да мисля така, не би му правило чест, отговори Борисов на въпрос дали зад това стои "дългата ръка на Цветан Цветанов". Слез изказванията си за ДПС той обиди мен, обиди партията. Виждате как ГЕРБ се бият с ДПС, в Кърджали стигнаха до кръв, изтъкна Борисов.

В неделя мисля, че разумът ще надделее в София. От една седмица чакам някой журналист да изкопчи от Мая Манолова коя листа е подкрепила и кандидат ли е на БСП, каза лидерът на ГЕРБ.

Веднъж завлякоха прокуратурата с аферата "Костинброд". Сега какво са измислили за неделя. Всеки знае, че в София ромските гласове не могат да променят нищо, но от една седмица го повтарят. В неделя ще се снимат роми как гласуват под строй за Фандъкова и това ще се пуска в социалните мрежи, разкри Борисов.

От този сбирток около нея много са се въртели и около мен. Един от тях ми поиска три милиона да ми помогне на изборите през 2005 г. Човек с Б. Казах му, че нямам такива пари, а той ми вика - ще вземеш от Цветелина. Казах му - хайде си..., разказа още лидерът на ГЕРБ.

Братя Галеви са й помогнали през ромските лидери, каза още Борисов. Информацията той получил от възмутен човек от щаба на Манолова.

Хората на БСП във ВСС гласуваха за Иван Гешев, а Мая Манолова призовава да се подкрепи протестът срещу Гешев. БСП си мълчат, посочи Борисов.

Надявам се до дни транспортното министерство като принципал на пощите да поеме цялото разпространение на всички печатни издания до всички сергии, които мисля, че са 6 000. Даже съм възложил на финансовия министър да изчисли и да видим дали можем да го дотираме това разпространение, обяви премиерът.

За да може и до най-затънтеното село да стигне "Прас-прес" с карикатурите за мен. 350 от 365 карикатури в годината са с мен, от това си вади хляба, радвам се, че съм осигурил още едно работно място, заяви Борисов по адрес на карикатуриста Христо Комарницки.

Чест прави на Руската федерация, че не реагира реципрочно. Президентът Путин знае, че аз никога не се поддавам на натиск, когато всички изгониха посланици, аз не изгоних. Но когато хванах шпионин да вербува мои началници, реагирах веднага, заяви премиерът за изгонения руски дипломат.

Нашите приятели от другите партии, които се наричат десни, да си помислят. Няма по проевроатлантическа партия от ГЕРБ. Господ е събирач, ще дойде ден те да се нуждаят от нас. Да си инвестират в бъдещето, призова Бойко Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика