Бойко Борисов за "Колодрума": Вече имаме зала, където да се събираме!

"Вече имаме зала, където да се събираме!", бяха първите думи на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на официалното закриване на предизборната кампания на партията в препълнената многофункционална спортна зала "Колодрума" в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на партията.

6500 места се оказаха малко, за да съберат всички желаещи да присъстват ГЕРБ-ери и се наложи на игралното поле да бъдат поставени още 900 стола. Членове и симпатизанти на ГЕРБ от Пловдивска област пък се жалваха, че не получили пропуски, тъй като за всяка общинска структура имало определена квота, докато броят на желаещите да присъстват многократно я превишавал. За Община Стамболийски например квотата била от 30 души, а мераклиите да видят на живо генералния секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов бил почти десетократно по-голям.

Думите на Бойко Борисов, че Пловдив му е любимият град предизвикаха вълна от бурни овации в "Колодрума". "В Пловдив няма нещо, което да не е направено. Остава ни само едно Околовръстно шосе. Както и пътят Пловдив-Асеновград, който не знам защо още не го правят, след като парите им ги преведохме още миналата година. А инвестициите идват там, където има пътища", допълни лидерът на ГЕРБ и обяви приоритети си за следващия трети управленски мандат - довършване на автомагистрала "Хемус", тунелът под Шипка и пътищата Ботевград - Мездра и Русе - Велико Търново.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика