Бордът застана зад Моуриньо

Жозе Моуриньо е получил подкрепата на борда на директорите на "Манчестър Юнайтед" и за момента няма опасност да бъде уволнен. Слабото представяне на "червените дяволи" и загубата с 2:3 от „Брайтън“ отново повдигна темата за бъдещето на португалеца, за когото се твърди, че и без това е в обтегнати отношение с ръководството.

Букмейкърите на Острова пак поставиха името на Моуриньо на първо място сред фаворитите за уволнение, а в последните седмици се лансира версията, че Зинедин Зидан ще бъде най-вероятният наследник на Специалния.

„Не е имало подобни разговори с французина“, заяви източник от „Олд Трафорд“ за телевизия „Скай Спортс“.

А Гари Невил, легенда на "Юнайтед", защити Моуриньо и нападна клуба. "През януари му предложиха договор, а през лятото не го подкрепиха на трансферния пазар - каза бившият защитник. - Това е нелогично! Щом си доволен от неговата работа, както се разбира от удължаването на контракта, трябва да си зад треньора през цялото време.“

Агентът Мино Райола нападна Пол Скоулс, друга емблематична фигура в „Юнайтед“. Бившият халф заяви, че клубът е направил грешка с привличането на французина, а след загубата от „Брайтън“ (2:3) добави, че Погба не става и за капитан.

„Скоулс не би разпознал лидер, дори ако пред него стоеше сър Уинстън Чърчил – каза Райола. - Ако той стане спортен директор в „Юнайтед“, няма да спя цяла нощ, за да намеря на Погба нов клуб.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят