Боримиров: И аз ще дам акциите си на феновете

Спортният директор на "Левски" и вторият най-голям акционер в клуба Даниел Боримиров заяви, че ако собственикът Спас Русев даде акциите си на феновете, той ще стори същото. Бившият полузащитник добави, че към този момент не знае дали "синият" бос остава или не.

"Ако имаше нещо, г-н Русев щеше да ми се обади. Нищо не мога да кажа сега. Не искам да коментирам нищо. Ще имам среща със Спас Русев. Ако той даде акциите си на феновете, аз ще сторя същото".

Изпълнителният директор Диана Иванова също обяви, че не е разговаряла с главния акционер Спас Русев и не знае за намерението му да се оттегли.

"Не мога да говоря от негово име. Аз никога не съм говорила за "Левски" като за "Плод и зеленчук", за мен "Левски" е кауза. Аз също се вълнувам. Затова, когато има официално становище на клуба, ще ви уведомим. Вероятно ще има среща със Спас Русев днес, не зависи само от нас. Не знам къде е, не съм разговаряла с него. Обещавам, че когато има информация, ще ви уведомим.

Легендата Кирил Ивков, който е и член на надзорния съвет на "Левски", обяви, че е притеснен за бъдещето на клуба и не може да си обясни острите реакции от страна на феновете в последните дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ