Борислав Михайлов награди световните вицешампиони

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие в Националната база „Бояна“ представителния ни отбор по минифутбол, който преди броени дни записа исторически успех на световното първенство. Националите ни завършиха на второ място на турнира в Кейптаун още при дебютното си участие на подобен форум.

„За мен е чест да поздравя героите на България и да ви благодаря от името на БФС и цялата спортна общественост“, заяви Михайлов, след което връчи на всеки един от състезателите комплект тренировъчна екипировка от новата колекция, произведена специално за националните ни гарнитури.

От своя страна председателят на Българската асоциация мини футбол Братан Братанов поднесе на президента на БФС възпоменателен плакет.

Нашите направиха истински подвиг на турнира. За това помогна опита на играчите ни, които са преминали през сериозни български школи. В редиците на тима личат имената на последния шампион с "Левски" от 2009 г. Йордан Милиев и бившия футболист на "Ботев" (Пловдив) Васил Гуджев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ