Борисов в Казанлък: Ако българите се подведат по ездачката, тази смела княгиня, директно ще тръгнем на задна скорост

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/vb.100006542380422/1953204178240976/?type=2&theater¬if_t=live_video_explicit¬if_id=1488985535524374

Ако българите се подведат по ездачката, тази смела княгиня, директно ще тръгнем на задна скорост, заяви Бойко Борисов по адрес на Корнелия Нинова на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Казанлък.

Ако наложи вето върху санкциите срещу Русия, ще спрат всички еврофондове още преди да е слязла от самолета наобратно, прогнозира Борисов.

По повод санираните блокове бившият министър-председател коментира: Ако не се санират панелките, ще им изтече животът и ще вземат да падат. Ще се чудят хората къде да живеят. И тогава ще кажете - къде е била държавата.

Не само не са искали да строят "Белене", те бяха подписали договори за милиарди. Когато дойдохме на власт, вече беше паднала КТБ. 3 млрд. и 700 лв. се изплатиха тогава, 1 млрд. и 300 лв. платихме за заробващите договори за "Марица", още 1 млрд. и 200 лв. за арбитражното дело за "Белене", каза за пореден път бившият премиер. Разбрахме се с президента Путин - опростиха ни 90 млн. лв от лихви, напомни още той.

Изплатили сме дълговете на Костов, Станишев... Какво е направил ГЕРБ освен строителство, за да трябва да се съревноваваме с някого. На второ място сме по ръст на икономиката в Европа, изтъкна Борисов.

За да си пазя нервната система, не гледам телевизия, защото съм чувствителен човек. Случайно чух, че служебното правителство било на ГЕРБ. Аз, като се замисля, президентът Радев 7 години беше главнокомандващ на ВВС - по тая логика излиза, че ГЕРБ има и президент сега. Толкова е абсурдно това, което говорят, че здравият разум ме напуска и мене, каза още Борисов.

"Ние трябва да сме в държавите на първа скорост в ЕС, ако не объркате нещо, за да върнем на задна", предупреди той.

Гледах чинията на Бузлуджа - те една чиния не могат да си оправят. Не могат символа да си оправят, чакаме държавата да ни оправят, коментира още Борисов.

От такива свадливи жени (като Корнелия Нинова, бел. ред.) страх имам... Заради тях не мога да се оженя... Като си представя такава да ми е вкъщи вечер ..., пошегува се Бойко Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България