Борисов: Изграждането на „Хемус“ е необратим процес

"Изграждането на магистрала "Хемус" е необратим процес. Предложението ни е да има три индустриални зони в Северозападна България и тук в Плевен също. Поемаме ангажимент да завършим и спортната зала в града." Това обяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жителите на Плевен.

Активисти и симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха Борисов с бурни аплодисменти. Лидерът на ГЕРБ покани Цецка Цачева да седне на трибуната заедно с него, с Ивайло Московски и Владислав Горанов.

„Там, където минат магистралите, има и много работни места. При "Шипка" вече пробиваме тунела. Друг освен нас не е доказал, че може да го направи, нали така? Преди мене до Правец, толкоз. Парите сме ги заделили“, увери Борисов.

Ивайло Московски призова всеки от присъстващите в залата да разговаря със своите близки, приятели, съседи и да ги убеди, че програмата на ГЕРБ е правилната. Той подчерта, че няма случай, в който след управление на БСП да не се е налагало да се оправя държавата във всеки един сектор.

"Изборите за Народно събрание определят курса на държавата. Поставят се под съмнение основни фундаменти, които ни движат през последните години", коментира Владислав Горанов.

"Едва ли някой вярва, че Корнелия Нинова освен да язди по-добре кон от Бойко Борисов, може и да управлява по-добре от него", заяви бившият финансов министър. Той бе категоричен, че обещанията на БСП са нереалистични.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика