Борисов към Нинова: Щом служебното правителство било на ГЕРБ, значи и президентът Радев е на ГЕРБ

За мен е огромна радост да съм водач на листата в Пазарджик - града, в който съм родена, в който съм израснала и който ми е дал всичко, заяви Екатерина Захариева на среща на кандидатите за депутати на ГЕРБ с жителите на областта. Тя даде думата на "най-успешния премиер" - лидерът на партията Бойко Борисов.

Водач на нашата листа в Пазарджик е Катя Захариева, тя е нашият мотор в правосъдната реформа. Защото едно от нещата, от които имат всекидневна нужда хората, е справедливост, заяви Борисов.

Той акцентира, че е необходима принуда за завършване на задължителното основно образование. Дете, което не учи или е безработно, като е неграмотно, или става престъпник, посочи Борисов. Независимо от кой етнос е, добави той.

Можем да се преборим с фалшивите инвалидни пенсии и ТЕЛК-ове, така както се преборихме с контрабандата, заяви още Борисов.

Тази безпощадна смела дама, ездачка госпожа Нинова сутринта каза, че служебното правителство било на ГЕРБ. Президентът Румен Радев беше командир на базата в Граф Игнатиево, после на ВСС - по времето на ГЕРБ, посочи Борисов. По думите му по тази логика и Радев е президент на ГЕРБ.

България трябва да се бори да е с държавите в първата скорост в ЕС с ускорено икономическо развитие, заяви Борисов. По думите му единственият допълнителен разход, който ГЕРБ е заложила в програмата си, е увеличението на заплатите на учителите. А не да залагаме разходи с пари, които ще дойдат от нищото, от въздуха, иронизира Борисов.

Вие взехте един пожарникар от село и ме направихте премиер - това е 100% мажоритарен вот, заяви Борисов. Два пъти ме направихте кмет на София, два пъти ме направихте премиер, без да съм от партийните школи, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Днес се завършват 20 години откакто фалираха банките, помните ли как заплатите станаха 3 долара, попита Борисов. Министърът, който беше тогава - Румен Гечев, сега пак ще е министър, ако БСП спечелят, прогнозира лидерът на ГЕРБ. Комунистите най-обичат парите на другите. Сега, както има 5-6 милиарда спестявания в банките..., намекна той.

Бой Тошо, лека му пръст, направи магистрала до Правец, а аз не до Банкя, а до Бургас, до Истанбул, до Солун, а сега сме се зарекли - и до Варна. Ако направя и хоризонталата, и вертикалата, тогава мога да се пенсионирам с кеф, каза още Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1952669654961095/

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика