Борисов: Съединението прави силата, макар че в България сме царе на разединението

"Убеден съм, че само съединението прави силата, макар че в България сме царе на разединението", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Хасково.

"Усещанията ми са, че пак ще се повторят нещата отпреди 2 години. Пак ще ни вкарате в отстъпки, в преговори, защото избори до дупка не са добре за страната", заяви той.

"Главоломно смениха всичко, а уважаемата ездачка казва, че не знае нищо за това. Действат безпардонно, така реклама не са правили на което и да е било редовно правителство. То не изкараха царски влакове... Едни избори имат да направят - и тях не успяха да ги направят". Това заяви бившият премиер относно служебния кабинет и връзката му с БСП.

„Принудени сме да сме на кантар с БСП. Защо? Какво имаме от другата страна, какво е направила БСП в Хасково, за да сме равни? Ако е така, значи не ни е равна комуникацията. Или сме се превъзнесли нещо, или не сме направили нещо както трябва. 544 пречиствателни станции сме направили с европейски пари. Какво беше Черно море? Хиляди тонове фекални отпадъци в морето. Сега всичко е пречистено. Как няма да имаме повече туристи? Разбрах се с президента Путин, върна туристите. Но се върнаха, защото морето ни е чисто, планините са ни чисти”, посочи той.

„Толкова всички са се отлепили от земята в обещания, че може да се ударят темелите на държавността. Виждате какво става в Македония, на Гърция кредитният рейтинг е боклук, на Турция кредитният рейтинг вече е боклук. България беше единствената с ръст във всяка една област, тъкмо тръгнахме”, подчерта Борисов.

По думите му, да си управляващ е много трудно, изискват се много нерви и не е приятна дейност. „Партията си заложихме заради това”, посочи лидерът на ГЕРБ. „Продължаваме да сме толерантни. Убеден съм, че само съединението прави силата, макар че в България сме царе на разединението. Не може да се делим. Това не води до инвестиции и стабилност”, каза още бившият премиер.

"Истински вярвам в здравия разум и да не си съборим държавата", добави Борисов. „Такава реклама на служебно правителство никога не е правена. То са влакове, то са Черепишки... Вместо да идат и да си свършат работата, едни избори имат да направят”, възмути се лидерът на ГЕРБ. БСП неслучайно не си изваждат кадрите. Те не искат да говорят на тази тема, защото кадрите им са или провалени, или такива, които веднага ще възбудят обществото”, заяви Борисов.

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1951203788441015/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=4&video_creator_product_type=0&app_id=6628568379&live_video_guests=0

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика