„Ботев“ във ваканция с пълни джобове

Футболистите на "Ботев" са първите това лято у нас, които излязоха във ваканция. Това стана 2 дни, след като спечелиха Купата на България. „Жълто-черните“ ще почиват с пълни джобове, след като си получиха обещаните от клубното ръководство премии за спечелването на Купата на България. Раздаването на пари бе покрай тържествения обяд, на който президентът Ангел Палийски събра отбора в петък. Всички в клуба бяха приятно изненадани от поздравителния адрес, който изпрати президентът на "Септември" и бивш акционер в „Ботев“ Румен Чандъров.

"Канарчетата" ще почиват до 12 юни, когато от 10 часа на клубната база е насрочена първата тренировка от подготовката за 17-ото участие на "жълто-черните" в евротурнирите.

В "Ботев" ще научат своя съперник в Лига Европа на 19 юни. Тогава в централата на УЕФА в Нион ще се тегли жребият за първия и втория предварителен кръг.

"Канарчетата" ще домакинстват на стадион "Лазур" в Бургас, а като резервен вариант са посочили Националния стадион "Васил Левски" в София.

Треньорът Николай Киров-Белия подготвя датите за лагерите извън Пловдив. В "Ботев" искат да задържат всички играчи с изтичащи договори и да се подсилят с класни попълнения във всички линии.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ