"Ботев" (Пд) си върна без пари БГ Роналдо

Централният защитник Даниел Златков е първият от двете дузини футболисти, изгонени от доскорошния старши треньор на "Ботев" (Пд) Николай Костов, който се върна обратно в тима на "жълто-черните" от Пловдив. Известният като БГ Роналдо 27-годишен футболист разтрогна по взаимно съгласие с "Черно море" (Вн) и подписа до лятото на 2017 г. с "канарчетата", за които изигра 33 мача през последните 2 сезона.

Повторният дебют на Дани Златков с екипа на "Ботев" (Пд) се очаква да е още този уикенд в Благоевград срещу родния му клуб "Пирин", тъй като треньорският дует Николай Киров-Иван Кочев разполага само с двама здрави централни бранители в лицето на Радослав Терзиев и младока Кристиан Димитров.

19-годишният котдивоарски халф Яя Меледже е първият от доведените от напусналия съсобственик Румен Чандъров футболист, който си събра багажа и се махна от "Ботев" (Пд). Меледже е вече играч на "Нефтохимик" (Бс). Предизвестена е раздялата и с 19-годишния юношески национал Асен Чандъров, като най-вероятно синът на Румен Чандъров ще облече екипа на "Септември" (Сф). Ако "Ботев" (Пд) не си намери богат финансов благодетел до Нова година, през зимната пауза следващите напускащи се очаква да са бразилците Фелипе Бризола и Жоао Паоло, които получават по 8000 евро месечно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ