"Ботев" (Пловдив) се подсилва с бразилец

Защитникът Джонатан Перейра ще подпише договор с "Ботев" (Пловдив). Бранителят мина медицински прегледи и се очаква да подсили тима. Бразилецът е вече в лагера на "канарчетата", след като пристигна в неделя следобед в София, откъдето отпътува за Пловдив.

Футболистът е със статут на свободен агент, а за последно се подвизаваше във фалиралия украински "Стал" (Каменское). Перейра е юноша на "Гояс". Той е на 23 години, а през миналия сезон е изиграл 12 мача, в които е реализирал едно попадение.

В "Ботев" спретнаха светкавична селекция след двете поредни загуби в дербитата с "Берое" (1:2) и "Локомотив" (Пловдив) (0:1).

"Черно-белите" пък отпразнуваха успеха над "канарчетата" с чалга. Футболистите на Бруно Акрапович поляха успеха в спечелената битка за Пловдив в местна дискотека. Сексапилни танцьорки повдигаха настроението на "железничарите" до ранни зори с кръшните си и предизвикателни танци.

"Знам, че и в дерби мач се взимат три точки или една - каза треньорът Акрапович. - Получаваме обаче повече мотивация и самочувствие. Но сега ще работя по-трудно, защото трябва да запазя настроението в отбора. Предстоят тежки мачове за „Локомотив“."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ