Брад Пит: Много съм натъжен, но най-важно е щастието на децата

Всичко изглежда наред за Бранджелина на фотосесията им за "Венити феър" през 2015 г.

Желанието на Анджелина много ме натъжи, но в момента най-важно е щастието на децата ни, заяви Брад Пит в изявление за сп. „Пийпъл”. Вчера стана ясно, че съпругата му е поискала развод поради „непреодолими различия” и несъгласие с родителските му методи.

Джоли поиска бракът да бъде разтрогнат в името на „семейния интерес” и пожела шестте деца на двойката – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, да останат при нея, докато Брад Пит да има само право на посещения.

Разводът им ще извади на показ тайните на привидно щастливата холивудска двойка, коментира и Асошиейтед прес.

Джоли и Пит са заедно още от 2004 г., но се ожениха едва преди две години, което усложнява формалната им раздяла. Двамата имат жилища в САЩ и Франция, както и обща благотворителна организация.

Според калифорнийските закони обаче само имуществото, придобито по време на брака, трябва да бъде разделено поравно. Списание „Форбс” оцени общите приходи на двамата, откакто са заедно, на стойност 555 млн. щатски долара. След сватбата си обаче Пит и Джоли са спечелили 117,5 млн. долара.

От молбата на Джоли не става ясно дали двамата са сключили предбрачно споразумение, но ако не са подялбата на имуществото ще бъде още по-сложна, коментират американски юристи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица