Братът на Меган Маркъл написа извинително писмо с надеждата да получи покана за сватбата й с принц Хари

Томас Маркъл младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ отворено писмо - този път извинително, с надеждата "в последния момент" да получи покана за сватбата й с принц Хари на 19 май, пише в. "Дейли експрес".

В първото си отворено писмо , публикувано наскоро от сп. "Ю Ес уикли", 51-годишният Томас Маркъл младши призова принц Хари да не се жени за неговата полусестра. В него той описа Меган Маркъл като "преситена, повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях кралското семейство" и нарече предстоящия брак "най-голямата грешка в историята на кралските сватби".

Този път тонът на Маркъл младши е далече по-смирен. Във второ отворено писмо, публикувано от сп. "Ин тъч", полубратът на 36-годишната Меган Маркъл припомня техни общи семейни спомени и съвместни празници и изразява надежда, че все още "не е късно" да получи покана за сватбата й.

"Вярно е, че с теб през годините се отдалечихме от останалите членове на фамилията. Ние обаче все още сме семейство. С всички тези спомени да те гледаме как порастваш е болезнено, че ни забравяш. Това, че не ме покани на сватбата, накърни чувствата ми. Все още не е късно да ми пратиш покана. Членовете на семейството трябва да бъдем до теб в сватбения ден и да покажем обичта и подкрепата си, защото така правят близките", пише Томас Маркъл младши, обръщайки се към своята полусестра с галеното име "Мег".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини