Брат преби до смърт сестра си в Созопол

Снимка: Архив

Боби Хлебаря отначало не си признавал, арестуван е

Брат преби до смърт сестра си в Созопол. Тя се казва Десислава и е починала от раните си. Братът първоначално отричал, но бил притиснат с железни доказателства и арестуван, казаха източници от разследването на случая.

Става дума за Борислав С.- Боби Хлебаря. Прякорът му идва от това, че стопанисвал известно време местния хлебозавод. После се занимавал с ресторантьорство, но пропилял парите си и сега имал само магазин за хранителни стоки, и то неголям, разказват местните жители.

Сестра му пък живеела в София, но му дошла на гости. Двамата се скарали и Хлебаря я пребил. Жената е на 49 години.

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда в четвъртък искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Борислав С.

Сестра му е била бита жестоко цял час. Борислав и нанасял удари с ръце и крака в коремната област, в периода от 09:00 ч. до 10:00 ч. на 17.06.2018 г. в жилището си , съобщиха от прокуратурата.

Десислава била приета в болницата с разкъсан черен дроб и жлъчен мехур, довели до постоянно общо разстройство на здравето опасно за живота, като е налице пряка причинна връзка между причинените травми и последвалата смърт – престъпление по чл.124, ал.1, обясниха магистратите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право