Британи Сноу се сгоди

Актрисата, прочула се от филмовата трилогия "Pitch Perfect", каза "ДА" на своя приятел Тайлър Станаланд.

Британи Сноу е сред актрисите, които държат личния си живот далеч от обективите на папараците и рядко споделят какво всъщност се случва с тях. Именно заради това, не е ясно кога точно актрисата и търговецът на недвижимо имущество са започнали да излизат.

В края на миналото лято, Британи публикува тяхна обща снимка, на която се наслаждават на концерт на английското музикално дуо Aquilo. Същият кадър бе споделен и от Тайлър, който написа: "Aquilo бяха страхотни, както и компанията до мен".

От тогава насам, Тайлър определено по-активно споделя техни снимки в социалните мрежи, но като цяло и двамата се стараят да запазят връзката си само за себе си. Дори новината за годежа им, дойде няколко седмици след това.

Британи първа качи няколко кадъра, на които двамата се прегръщат, а на друг тя показва годежния си пръстен. Към снимките, актрисата написа: "Преди няколко седмици, казах "ДА!" около милион път на мъжа от най-смелите и красивите ми мечти. След като отпразнувахме (годежа) с приятели и семейство, решихме, че искаме и вие приятели да разберете новината.. Все още не мога да повярвам на късмета си за най-прекрасната емоция, която съм изпитвала през целия си живот".

51940797_1949351208497333_4958259005730422385_n.jpg (900×900)

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица