Британската принцеса прати в болница певеца Ед Шийрън, поряза го с меч по време на парти

Британската принцеса Биатрис изпрати в болница своя приятел – певеца Ед Шийрън, след като го поряза с меч, съобщи в. „Сън”. Изданието разказва, че до инцидента се стигнало случайно, по време на парти в имението на принц Андрю в Уиндзор.

28-годишната Биатрис решила да „посвети в рицарско звание” своя приятел – музиканта Джеймс Блънт. Замахвайки с меча обаче, тя не забелязала, че ще закачи Ед Шийрън, който бил зад нея. По време на ритуала Биатрис повторила изцяло официалните движения с меч, разказва очевидец. Най-вероятно принцесата не е преценила правилно тежестта на хладното оръжие и замахвайки назад, докоснала лицето на Ед и срязала дясната му буза, точно под окото. От Бъкингамския дворец не са коментирали злополуката.

През 2012 г. младият Шийрън получи две награди Брит за „Най-добър мъжки солов творец" и за „Пробив в британската музика". През 2015 г. получи награда Брит за „Най-добър британски албум на годината", и беше номиниран за Албум на годината на 57-ите годишни награди Грами. Принцеса Биатрис е близка приятелка и с актьорската двойка Мила Кунис и Ащън Къчър. / БГНЕС

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица