Брус Уилис раздава шамари, куршуми и лично правосъдие

Елизабет Шу се завръща в главната женска роля

s8_2_4kПремиерната тупалка лично правосъдие представлява римейк на обичана класика „Death Wish” с Чарлс Бронсън. Легендарната главна роля сега е поверена на Брус Уилис, а режисьор е Илай Рот.

Романът „Death Wish” на Брайън Гарфийлд, вдъхновил едноименния филм от 70-те години на миналия век с Бронсън, както и последвалите четири продължения служи за основа и на новия филм, но Рот и сценаристите са нанесли няколко значителни промени.

Сюжетът ни среща с д-р Пол Кърси (Уилис) – хирург, който работи в спешното отделение на болница в Чикаго, където ежедневно вижда крайния резултат от насилието, което се шири по улиците на града.

Един ден неговата съпруга (Елизабет Шу) и дъщеря му (Камила Морон) са брутално нападнати в дома им. Полицията, претоварена от огромното количество престъпления, е неспособна да разреши случая и, за да получи справедливост, Пол е принуден сам да издири и отмъсти на нападателите на семейството си, поемайки правосъдието в свои ръце. Когато анонимното избиване на престъпници привлича вниманието на медиите, хората започват да се чудят дали смъртоносният отмъстител е ангел хранител или персонификация на мрачния жътвар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино