БСП се готви за местните избори

БСП в Кърджали започна подготовка за предстоящите местни избори през 2019 година.

“За нас в Кърджали това са две години, в които трябва да покажем лице и ресурс, особено на фона на това, което се случва в нашата област, да пожелаем друг тип управление, което да удовлетворява всички наши съграждани, жители на община Кърджали“, каза бившият депутат от БСП и областен председател на левицата  Милко Багдасаров.

За това време партията трябва да покаже какви са възможностите й за промяна на политическата ситуация в общината, обясни в ефира на Радио Кърджали  по БНР  Багдасаров. В същото време БСП отправи послание за предсрочни парламентарни избори по време на националния събор на връх Бузлуджа.

“За нас в Кърджали това са две години, в които трябва да покажем лице и ресурс, особено на фона на това, което се случва в нашата област, да пожелаем друг тип управление, което да удовлетворява всички наши съграждани, жители на община Кърджали“, каза Милко Багдасаров.

В същото време в събота БСП отправи послание за предсрочни парламентарни избори по време на националния събор на връх Бузлуджа.

На въпрос на кого първо ще научим името – на областния управител или на кмета, Багдасаров отговори :

„Мисля, че на областния управител, защото местните избори са малко по-подредена структура на този етап, отколкото това, което става в държавата.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика