Балканстрой с награда за Сграда на годината

Наградата в специалната категория “Сграда на публиката” получи инж. Тошко Колев, изпълнителен директор на БС Конструкция.

БС Конструкция спечели специалната награда на публиката в националния конкурс Сграда на годината 2019” за изпълнението на магазин Фантастико в Драгалевци. Компанията е наследник на Балканстрой и името й означава Балканстрой Конструкция. Наградата беше връчена на инж. Тошко Колев, изпълнителен директор на компанията, на официална церемония.

“Благодарим на инвеститорите за доверието, на екипа, който реализира проекта и на публиката за високата оценка и признанието! БС Конструкция е компания с 25 годишен опит в строителството и за нас това да предлагаме иновативни решения и безкомпромисно качество ще продължи да бъде водещ приоритет и занапред”, коментира инж. Колев.

Победителят в специалната категория “Сграда на публиката” беше избран след онлайн гласуване на сайта на конкурса, а за приза се състезаваха над 80 сгради в 11 категории.

Разгърната застроена площ на обекта е 6900 м2, като целият комплекс се състои освен от супермаркет и от търговска част в която се помещават редица верига магазини.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти