БТЛ Индъстрийз търси млади специалисти по време на „Стажове 2017“ в ТУ София

Един от лидерите в разработката, производството, продажбата и сервиза на медицинска техника - БТЛ Индъстрийз, ще вземе активно участие в ежегодното изложение „Стажове“ в Техническия университет в София на 4 април 2017 г. На него компанията ще представи на студентите възможностите за професионално развитие, които предлага в своя R&D център в София.

Изложение “Стажове“ е едно от най-големите кариерни форуми в страната, което дава шанс както на студентите да намерят желаната работа, така и на работодателите да открият желания кандидат. Студентите могат да научат повече за възможностите за работа в различни направления и шансовете им за израстване в кариерата. Фирмите пък могат да изберат своите бъдещи квалифицирани кадри, да се запознаят с очакванията им и да им представят възможностите за реализация.

БТЛ Индъстрийз е редовен участник в подобни форуми. Така компанията успява да увеличава екипа си непрекъснато с млади, ентусиазирани и добре подготвени кадри. Компанията предоставя отлични условия за работа и изграждане на успешна кариера на младите хора. Тя има чудесни мотивиращи практики за своите служители, които далеч не се изчерпват с вече стандартните за бизнеса тиймбилдинги и мотивиращи финансови бонуси.

Откриването на форума е предвидено за 10.00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на ТУ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование