Букет от 5 бонус печалби по 1000 лв. за Еньовден от СПОРТ ТОТО

Навръх празника на билките – Еньовден, от СПОРТ ТОТО са подготвили букет от 5 бонус печалби по 1000 лв. за участниците в неделния тираж на „Тото 2 – 5 от 35“. Във Втори тото шанс на най-щедрата игра на тотото всеки, който е пуснал своя фиш за тиража на „5 от 35“ на 23 юни, има възможност без допълнителен залог да спечели 1 000 лв. Печелившите ще бъдат определени чрез жребий, навръх Еньовден – 24 юни, понеделник.

Още един участник, но в играта Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“, ще има шанс да спечели бонус печалба на Еньовден. Ако някой познае пет от първите шест изтеглени, както и седмото, допълнително, число в тиража, ще стане нов собственик на страхотен градски автомобил. Ако печелившите са повече от един, то те ще си разделят доста добра парична сума.

На Еньовден празнуват всички, които носят имената Яне, Яна, Енчо, Еньо, Деан, Деян, Диан. СПОРТ ТОТО дава много възможности за печалби, така че тото фиш или талон за моментна лотарийна игра е прекрасен подарък за имениците.

За тиража в неделя джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ ще достигне 2 500 000 лв., а натрупаната сума в „Тото 2 – Зодиак“ е 3 000 000 лв. В играта „Тото 2 – 5 от 35“ участниците имат цели осем шанса за печалба – от двете тегления на играта, до 200 000 лв. от Втори тото шанс на „5 от 35“ и 5 допълнителни бонус печалби по 1 000 лв.

Друга идея за оригинален подарък за имениците е талон за моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО. Летните предложения на Български спортен тотализатор са три и носят свежия полъх на слънце, вълни и морски приключения. Със „Супер късмет през лятото“ най-големият късметлия сред почитателите на моментните лотарийни игри може да спечели 500 000 лв. В другата занимателна лотарийна игра е „Островът на съкровищата 2“. В нея се търсят 9 късметлии, които да приберат по 100 000 лв. Супер свежо пътуване може да си позволи всеки, ако си купи талон от друга популярна игра – „Фреш“. Тя носи три печалби от по 200 000 лв. и още 4 по 100 000 лв.

От СПОРТ ТОТО напомнят на почитателите на числовите и на моментните лотарийни игри да не забравят да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ при всеки залог, който правят, защото това им носи още шансове за бонус печалби.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото