Бум на хемороиди от заседяване и ояждане

Стига с тези Малдиви, Хаваи и пр. Бъди тузар, заведи гаджето в Морската градина за 5 бона.

Смешките тук излизат с личното разрешение на ген. Мутафчийски

Емотиконите не смогват да изразяват душата на изолирания българин

Залисан в коронавируса, българинът не подозира една грозна опасност, която го дебне подло изотзад - хемороидите!

Вследствие на ояждането и заседяването пред компютъра и на дивана пред телевизора нашенци са обречени на болката отзад в условията на домашна изолация, предупреждават водещи лекари. За изостряне на кошмарното заболяване допринася и повсеместната употреба на люто и силни подправки, с които хората разнообразяват менюто си в кризата.

Всуе сте изкупили тоалетната хартия от магазините, ехидничат някои доктори - при хемороиди освен умерена диета не се препоръчва употреба на тоалетна хартия, а подмиване с хладка вода. На печелившите - честито, както се казва.

В когнитивен дисонанс изпадат много българи, които убиват времето си, пишейки коментари във фейсбук. Наличните масови емотикони - за радост, тъга, одобрение и пр., вече не достигат за изразяване на широката гама от чувства, които нашенецът изпитва пред компютърния монитор. С малко труд в редакцията издирихме подходящи нови картинки и чинно ги прилагаме тук, защото смятаме, че те изразяват адекватно душевния мир на българина в условията на изолация: “Пий мисъ, две не виждам”, “Еве мисъ, две не виждам”, “Айде, че в Чирпан вече повръщат”, “Свърши ми пиенето” и пр.

А, в тази връзка и един съвет специално към татковците - значи като ви пише учителката и ви каже: “Снимайте го!”, да знаете че има предвид домашното на детето! Щото неловко се получава после....

И като казахме “снимки”, мнозина се чудят откъде се защо избухна тази простотия с детските снимки във фейсбук. Дали се вдетенихме от стоене вкъщи или има някакъв конкретен повод?

Буден българин обаче веднага съзря голата истина: “Затвориха козметичните салони за красота и затова започнахте да си качвате снимки от детството, предизвикателство уж, разправяйте ги на баба ми!” Май е прав човекът.

Взорът на целокупното човечество, включително и българското, е обърнат към откриването на лекарство срещу Ковид 19. Случка, прокраднала се в мрежата, обаче леко попарва надеждите в тази посока. В лаборатория, разработваща илача, имало две групи - опитна и контролна, върху които тествали препарата. Един от пациентите се обърнал към главния лекар:

- Докторе, защо ми сменихте хапчетата с нови?

- Кое ви кара да си мислите, че сме ги сменили? - изумил се медикът.

- Ами предишните, като ги изхвърлях в тоалетната, плаваха, а тези, новите - потъват!

За финал отново да минем на по-оптимистична нота. Запитали един българин дали се страхува, че ще умре от коронавируса, а той спокойно отвърнал:.

- Аз имам ипотека. Мен ще ме спасят...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл