Бурак Дениз остана на сухо

HyperFocal: 0

След успеха на поредицата „Нашата история”, кариерата на Бурак Дениз очевидно тръгна нагоре. Актьорът получи примамлива оферта да участва в един от най-очакваните сериали на Show TV от следващия сезон - "Патрон", в който да му партнира Дилън Чичек Дениз.

Бурак Дениз, който увеличи броя на феновете си, придоби сериозна популярност и в чужбина. Той се изкачи на върха сред най-талантливите и успешни актьори, които имат светло бъдеще пред себе си и с готовност прие да влезе в следващ амбициозен проект, подписвайки договор за участие в поредицата „Патрон“, още докато вървеше "Нашата история".

Очакваше се "Патрон" да внесе много шум през сезон 2019-2020. Имаше надпревара за това коя актриса да партнира на Бурак Дениз ... В крайна сметка бе избрана Дилън Чичек Дениз, която по собствено желание междувременно напусна сериала "Ямата" .

Основните изпълнители в "Патрон" са супер...Но в последния момент продуцентската компания не успя да се договори с телевизионния канал за бюджета и Дениз остана с неизпълнени планове да играе в силен проект.

Според турските медии, Бурак Дениз приел да се снима в "Патрон" срещу 70 хиляди турски лири (12 500 долара) на епизод и сега остава на сухо, а и вече няма шанс да играе в друг голям проект през новия сезон.

Сега възползвайки се от свободното време, актьорът почива в компанията на приятели в курортния град Датче и наскоро публикува снимка, как се гмурва в дълбините на Беломорието. Публикацията за кратко време спечели много ентусиазирани коментари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали