Бургас посреща 2018-та с празничен концерт

Безплатни автобуси в Новогодишната нощ

Бургазлии ще посрещнат новата 2018- та година на площад "Тройката" с много веселие, хора и почерпки. Автобусите от 23 часа в Новогодишната нощ ще са безплатни.

"До 03 часа на 01.01., по линиите, свързващи комплексите "Изгрев", "Меден рудник" и "Славейков", и минаващи през центъра на града, ще се пътува без билет. Така хората ще могат спокойно да са на празника и после да се приберат у дома", заяви инж. Петко Драгнев, директор на градския превозвач "Бургасбус".

Новогодишният празничен концерт, с който Община Бургас ще зарадва своите жители, е с начало 22:30 часа. Организаторите съобщиха, че в него ще вземат участие певицата Сантра, група "Celebration" и един от прогресиращите млади хип-хоп изпълнители Dее, който ще влезе и в по-нестандартната за него роля - на водещ на концерта.

На празничната сцена ще се качи и една от най-обичаните ни и популярни странджански народни певици Жечка Сланинкова, а точно в полунощ небето над Бургас ще бъде озарено от пищна новогодишна заря. Фолклорен оркестър "Странджа" допълнително ще вдигне градуса на настроението на празнуващите.

Община Бургас кани бургазлии да посрещнат заедно Нова година под открито небе. По традиция празнуващите на площада ще могат да се почерпят с хубаво вино и новогодишна баница.

Площадът ще бъде зорко охраняван от полицаи, които ще бдят за сигурността и реда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони