БФС уреди силен спонсор за следващите 3 години

На специална пресконференция БФС представи новия спонсор на федерацията в лицето на "Виваком". Договорът с мобилния оператор е за срок от 3 години.

"Днес е добър ден за националния отбор. Радвам се, че подписахме договор с "Виваком". С тях работим от 2 години. Мрежата и на новата база е изградена от тях. Знаете колко трудно се намира в днешно време спонсор, радвам се, че ние имаме такъв стабилен партньор.", обяви президентът на футбола Борислав Михайлов.

"За нашата компания е чест да бъдем партньори с българския футболен съюз - коментира Мирослав Петров, главен директор Продажби на компанията.- Последните 2 години положихме много усилия по работата на новата база. Щастливи сме, че този проект вече е готов и е на такова високо ниво. Съвсем естествено след тези 2 години решихме да официализираме това патньорство с БФС. За нас като компания е чест, че имаме такава възможност. Договорът ни е за 3 години, считано от днешна дата. Фланелката не може да бъде брандирана. Ще направим редица проекти с футболния съюз. Ние вярваме, че всички ние ще успеем да върнем тази атмосфера и това е причината да бъдем партньори."

Припомняме, че в началото октомври 2016 година от БФС представиха и друг спонсор - "Еврофутбол".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ