Българинът, пострадал в Лондон, е отказал съдействие от посолството ни

Снимка: Архив

Българинът, който пострада при терористичната атака в Лондон и е настанен в болница, е отказал съдействие от посолството ни във Великобритания. Това съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР).

"От болницата, в която се лекува нашият сънародник, пострадал по време на терористичните атаки в Лондон на 3 срещу 4 юни, са уведомили Българското посолство в Обединеното кралство, че той благодари за вниманието, но на този етап не би желал да проведе среща с представител на дипломатическата мисия", информираха от МВнР.

Всяка бъдеща информация, отнасяща се до неговото състояние, би могла да се получи или по негова инициатива, или при постъпване на официално съобщение до посолството от компетентните британски власти.

Дипломатическата мисия на България в Обединеното кралство е предприело всички необходими действия за оказване на съдействие на пострадалия и остава на разположение на нашия сънародник и роднините му.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – [email protected] И [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България