Българи призовават демони от ада

Младежи организират тайни срещи, за да добиват нови знания от злите същества

Млади българи се опитват да достигнат до неограничено познание в света на свръхестественото, като призовават изчадия на мрака. В страната съществуват редица организации, които осъществяват контакт с демони, разказаха техни членове пред „Зодиак“.  Целта им е да получат сила и енергия от злите същества, чрез които да си отговорят на всички екзистенциални въпроси и да издадат тайните на практики като телекинеза и пирокинеза.

Един от основните източници на информация за дяволските същества е книгата „Ключът на цар Соломон“, също известна и като „Лемегетон”. Тя е анонимен труд от XVII в. и е един от най-популярните източници на демонологията. Той съдържа детайлни описания на злите духове и ритуалите, които всеки човек трябва да знае, ако иска да ги призове. В нея се разказва за 72 демона, които са били под влиянието на цар Соломон.

„От всичките 72-създания ние сме викали демона Фуркас, който отговаря за философията, астрономията, астрологията, логиката и пироманията“, споделят практикуващите тъмните практики пред „Зодиак“. Те разказват и че това се е случило, когато цялата група го поканили да поеме контрол върху тялото и духа на един от тях.

„Той говореше чрез мен, извикахме го да се всели в моето тяло и моя ум. Чувството е изключително странно. Отговарях на въпросите, които ми задаваха другите участници в процеса, като просто изричах на глас виденията пред очите ми“, обяснява един от лидерите и домакини на лудналите по демони у нас.

По неговите думи по време на обладаването той не е виждал своето отражение в огледалото, а образа на споменатия демон. „Сякаш това не бях аз, сякаш нещо друго ме водеше и беше поело контрол над тялото ми“, разкрива той.

Това обаче не е единственият случай, в който ентусиастите са успели да осъществяват контакт с изчадия от ада. „Последният път, когато викахме демон, направихме вуду ритуал, който е за по-голямо сексуално удоволствие“, признават практикуващите.

За целта са използвали бельо на даден човек, както и кукла, направена от восък. За да се задейства целият процес, трябва през цялото време да се танцува, свири и да се изричат специални ритуални думи на латински.

„Цяла вечер усещахме присъствието на демона сред нас. Той ни докосваше и ни придаваше от неговата сексуална енергия“, вярват посветените в тъмните магии за контакт с демони.

Това е само част от опита, който са придобили младежите, правещи се на магьосници. Те не изпитват страх от заниманията си и не смятат да спират с тях, докато не успеят да усъвършенстват тъмните практики и тайните, които им разкриват демоните.

 

Духове крадат енергията на живите

Най-големите любители на духовете у нас правят всичко възможно, за да осъществят контакт със съществата от отвъдното. Използването на „уиджа борд“ е един от най-разпространените и най-ефективните методи за осъществяване на връзка с мъртвите, разкриха пред „Зодиак“ няколко млади българи, които твърдят, че са успели в това начинание.

„Завърташ три пъти предмета, който ще посочва отговорите на зададените въпроси, след което започва комуникацията с духове, която може да продължи до светло“, споделят любителите на свръхестественото. Има едно голямо условие обаче - този процес е възможен само между хора, които наистина вярват и са готови да отдадат своята енергия на мъртвите.

„Духът няма да комуникира с човек, от когото няма да има полза. Трябва предварително да се зареди „борда“ и предметът, за да се осъществи контакт“, допълват още ентусиастите. По техните думи не трябва да се вярва напълно на нещата, които духовете ще ти кажат по време на разговор с тях. Причината за това е, че тяхната цел е да крадат максимално много енергията на живите и биха казали каквото е необходимо, за да задържат вниманието на практикуващите.

„Питали сме ги какви ли не въпроси - на колко години са, колко езика говорят, дали историческите факти, които знаем, са верни и т.н. Най-шокиращото нещо, което духове са правили с нас, е опит за сексуален контакт“, разкриват от групата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 минути силна медитация изкарва душата от тялото

Чрез силна концентрация и медитация могат да се извършват какви ли не дейности, включително телекинеза и астрална проекция, твърдят опитали.

„Да медитираш означава да можеш да си пренесеш спокойно тялото в нематериалния свят. Когато си в състояние на пълен покой, дори и пред теб да се разиграва трета световна война, ти нищо няма да усетиш“, разказват специалисти в областта.

Лидерът на една от организираните групи по медитация твърди, че след 30 минути сериозна концентрация е успял да изкара душата от тялото си за около час. „Представях си как духът излиза от мен и впоследствие виждах как лежа и как другите докосват тялото ми и проверяват дали съм жив. След известно време се събудих и легнах да спя, понеже се чувствах изключително уморен (сънят продължи 18 часа). Според тях съм бил в клинична смърт“, споделя той и допълва, че по време на астралната проекция е чувал разни звуци, за които се смята, че са ехото от Големия взрив.

 

Древни книги на латински в употреба

„Работим само с древни книги, повечето от които са на латински. Намираме ги в антикварни магазини или ги купуваме от хора, които пътуват много по света и имат интерес към ученията за ада“, споделят залитналите по практикуване на сатанински ритуали.

Въпреки че никой от тях не знае латински, това в никакъв случай не им пречи да разбират поне основното, което декламират.

„Някои от ритуалите ги знаем наизуст и спокойно си ги изричаме на глас. Като цяло, ако имаш познания по друг западен език, можеш без притеснение да изпълниш правилно повечето заклинания“, разясняват те.

Практикуващите допълват, че в книгите има и изобилия от изображения и чертежи, които също помагат на начинаещите да схванат целия процес към връзка с отвъдното.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл