Българка грабна награда за "Успешен Млад Бизнес Мениджър" в Гърция

Елена Копанарова вдясно.

Награда за "Успешен Млад Бизнес Мениджър" в категорията за Женско Предприемачество, получи на 12 Април 2019 в Солун, българката Елена Копанарова, родена в град Разлог.

Нейната кандидатура бе подкрепена от Асоциация на жените предприемачи в Гърция.

Елена Копанарова е директор на отдел „Европейски програми” в консултански фирми "OECON GROUP" Гърция и България през последните десет години.

Чрез поредица от успешни европейски проекти тя допринесе за укрепване на предприемачеството на уязвимите социални групи, като ромите, жени-предприемачи и хора с увреждания на общоевропейско равнище.

Компанията интернационализира своята дейност като малко и средно предприятие, предлагащо услуги в повече от 50 страни под ръководството на Елена Копанарова.

Наградата на Елена Копанарова бе връчена от Генералния секретар на Асоциацията на жените предприемачи в Гърция, г-жа Хара Пападопулу на официална церемония в хотел "Hayat" в град Солун.

Елена Копанарова е родена в град Разлог. Завършила е Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“ в Благоевград с отличие. Висшето си образование завършва в катедра "Счетоводство и финанси" на Македонския университет в Солун.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа