Българка дава на търг ръчно изработено сърце

Елица Милева се включва в инициатива по превенция на рака на гърдата в Ню Йорк

31676579_962763303886484_7545262244825661440_n

Мениджърът Елица Милева ще бъде първият български участник в популярен благотворителен търг в подкрепа на борбата с рака на гърдата, който ще се проведе на 13 май в Ню Йорк. Събитието се организира от местни лекари, а датата не е избрана случайно, тъй като за американците това е празник, подобен на нашия 8 март.

В търга красавицата ще представлява нашата страна с ръчно изработена от нея фигура на сърце от 200 розови рози. Сумата, за която то ще бъде откупено, ще бъде използвана за нуждите на каузата. За Елица Милева може да се каже, че участието в благотворителни каузи е начин на живот. Тя е подкрепяла множество подобни каузи, като тези на инициативата „Родители”, както и Българската педиатрична асоциация, които работят за изграждане на държавна педиатрична болница.

Красавицата е на 27 години и е собственик на бранд, чрез който доставя радост на стотици хора чрез ръчно изработените от нея: сърца, мечета, топки и всякакъв друг вид декорации, които радват сетивата. Завършила е ФММ и работи като мениджър ключови клиенти в голяма фармацевтична компания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл