Българска красавица си направи селфи с танцуващия милионер Джанлука Ваки

Българският модел и мис „Национален отбор по баскетбол” Александра Богданска си направи селфи с танцуващия милионер Джанлука Ваки и събра всички погледи върху себе си, информира БТВ.

Джанлука, който е на 52-годишна възраст, стана изключително популярен в социалните мрежи с видеоклиповете, на които показва завидни танцови умения и отлично чувство за ритъм заедно с красивата си съпруга.

https://www.youtube.com/watch?v=ECLatekmA8Q

Преди две седмици Александра се среща за първи път с италианеца на о-в Сардиния. Там фирмата, за която тя работи, организирала парти, а милионерът бил сред гостите.

По време на купона красавицата решила да си направи селфи, но неочаквано някой застанал отзад и позирал с нея. Първоначално тя нямала представа кой е този човек, но веднага щом публикувала снимката в социалните мрежи, коментарите и харесванията заваляли и тя разбрала, че има снимка с най-известния италианец в момента.

„Той е известен с това, че се наслаждава на живота”, коментира българската красавицата пред БТВ.

Това не е първата звезда, с която Александра се сблъсква отблизо. По време на снимките на филма „Непобедимите 3” тя асистира на холивудския актьор Мел Гибсън, за когото споделя, че е изключителен джентълмен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл