Българска фирма измами Енрике Иглесиас, турнето му е отменено

Енрике Иглесиас

Българска фирма завлече световни изпълнители. Компанията не платила разноските си за концерти у нас и в чужбина. Вследствие на проблемите турнето на Енрике Иглесиас в Европа е отменено, съобщи България Он Ер.

Плащането от българската фирма, съорганизатор на концерта на Хосе Карерас у нас, ще се забави с повече от 3 месеца. Освен Карерас, тя завлича и други световни изпълнители.

От фирмата организират първия концерт на Енрике Иглесиас у нас, след като теглят кредит, за да платят на звездата. Незнайно как фирмата се оказва организатор на цялото турне на певеца в Европа. На 14 ноември представляващата го агенция Creative Artists обаче обяви, че отменя концертите на испанскта супер звезда, тъй като българите не са спазили договора.

Управителят на фирмата Даниел Стефанов не може да бъде открит дори от външната компания, която отговаря за ПР-а му. След изчезването му, загубите за няколко международни компании се изчисляват на милиони евро.

Сайтът "Pollstar"разкри, че българите са завлекли гръцките си колеги, като не са платили нито залите, нито на изпълнителите Брайън Адамс, Хосе Карерас и Малума за участията им в южната съседка. Без промоутър остава и концерта на Мирей Матийо в НДК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България