Бързи производства срещу 14 нарушители, спипани по пътищата в Пловдивско

Четиринадесет бързи производства са образувани при осъществения пътен контрол от петък до неделя в Пловдивска област. 24-часова полицейска мярка за задържане е наложена спрямо седем пияни и трима дрогирани водачи на моторни превозни средства.

На главен път Пловдив – Стара Загора 43-годишен управлявал “Фолксваген” с 2,65 промила алкохол, а в Сопот с 2,14 промила бил спипан 36-годишен водач на “Опел”. На булевард в жк “Тракия” в Пловдив 35-годишен местен жител бил зад волана на “Фолксваген” с 2,26 промила, а на бул. “Христо Ботев” в града под тепетата 47-годишен шофирал “Волво” с 2,11 промила. На булевардите “Освобождение” и “Шести септември” в областния град пък били хванати с 1,81 промила и 1,83 промила водачи на “Форд” и “Мицубиши”, а в Асеновград с 1,89 промила бил заловен 39-годишен шофьор на “Мерцедес”.

Под въздействието на наркотици в село Горни Домлян били 24-годишен шофьор на “Опел” и 23-годишен, който управлявал “Шевролет” на пътя между селата Шишманци и Белозем. Дрогиран бил и 36-годишен, седнал зад волана на лек автомобил “Ауди” в Хисаря. На територията на Шесто РУ на МВР-Пловдив пък били заловени двама мъже с отнети свидетелства за правоуправление - 64-годишен с лек автомобил “Фиат” и 35-годишен с мотопед “Ямаха” без регистрационни табели. В село Труд с нерегистриран по надлежния ред мотопед бил хванат 53-годишен местен жител.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право