Бътлър се бори с бурята

Най-класният актьор в състава на Geostrom e Eд Харис

Климатичните промени са основно вдъхновение за още един опит за катастрофичен епос. Заглавието е Geostorm, в главната роля е Джерард Бътлър, но най-класният актьор в състава е Ед Харис.

Филмът бележи режисьорския дебют на продуцента и сценарист Дийн Девлин (”Старгейт”, “Денят на независимостта”, “Годзила”).

Действието на Geostorm се развива в бъдещето, където след безпрецедентна серия от природни бедствия световните лидери се събират и изграждат специална система от взаимносвързани сателити, която да контролира климата и да предпазва хората. Един ден системата спира да функционира правилно и вместо да ни пази от бедствията, тя ги създава. Изправени пред лицето на глобална буря с епични размери, която заплашва да помете цялата планета и всичките ? обитатели, само един човек (Джерард Бътлър) може да предотврати катастрофата. Той трябва да работи с отчуждения си брат, който междувременно разкрива план за убийството на президента…

Режисьор на Geostorm е Дийн Девлин, който е и сценарист наравно с Кийрани Мишел Мълрони. В ролите са Джерард Бътлър, Ед Харис, Джим Стърджис, Аби Корниш, Катрин Уиник, Александра Мария Лара, Даниел Ву, Анди Гарсия и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино