Бяла приема италианския гранд „Интер”

Трикратният европейски клубен шампион „Интер” ще организира за първи път в България детски футболен лагер в Бяла, съобщиха от пресцентъра на варненската община. „Нерадзурите“ имат  договор за партньорство със сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и ще дадат възможност на децата у нас да се докоснат до магията на световни звезди като Роналдо, Баджо, Санети, Креспо, Виери, Батистута, Ибрахимович и др.

На 30 януари представители на 18-кратния носител на Скудетото ще пристигнат в столицата, където съвместно със сдружение „Бъдеще чрез спорт“ ще дадат официална пресконференция в столичния хотел “Downtown”.

Първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-и до 15-и в  Бяла.  Подобно мащабно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, така и за сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Община Бяла. Миналото лято през  август двете страни си партнираха успешно при организацията на Milan Junior Camp Бяла 2017, в който участие взеха 122 деца от страната и чужбина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт