„Вампирският лифтинг“ на Ким Кардашиян хит и у нас

Методът „Вампирски лифтинг“ придобива все по-голяма популярност у нас.

Иновативната процедура за подмладяване е определяна като едно от „Седемте чудеса на Холивуд“

Мадона също използва тази техника

 

Популярният метод за разкрасяване и подмладяване „Вампирски лифтинг“, който риалити звездата Ким Кардашиян редовно използва, стана хит и у нас. Иновативната процедура е определяна като едно от „Седемте чудеса в Холивуд“, тъй като голяма част от американските звезди поддържат външния си вид именно по този начин.

„Вампирски лифтинг“ представлява терапията, при която кожата ни всъщност се храни с кръвна плазма. Популярният метод за разкрасяване е комбинация от 2 основни апликации в една процедура – хиалуроновият филър и кръвната плазма.

Според специалисти в областта на козметичните процедура при въпросната терапия има минимален риск от алергични реакции, което допълнително стимулира дамите в напреднела възраст да прибягнат до този метод за поддържане на свежа кожа.

„Тук става въпрос за изключително високо ниво на стерилност, защото все пак се работи с кръвни продукти, създадени лабораторно, качеството на апаратурата за създаването на плазмата също е от висок клас. Методът за апликация може да бъде в 2 варианта: първият е така наречената „инвазивна техника”, прилагана с помощта на иглички, а вторият вариант се прилага с припособление, което се нарича „дерма пен”, разказва Антоанета Цветанова, която е бюти консултант и организатор на семинари за красота.

По думите й идеята за създаването на този тип метод за разкрасяване идва от там, че учените откриват важен елемент във връзка с нашата кръв. Става въпрос за така наречените „фактори на растежа“, за които изследователите са открили, че имат изключително възстановяващо действие.

„Терапията „Вампирски лифтинг” се базира на обработена венозна кръв, подложена на високоскоростна процедура, при която се отделят червените и белите кръвни телца от самия дерм и тази изолирана материя се нарича „плазма”. Тя съдържа фактор на растежа и ензими, които се възприемат положително от организма ни и позволяват да се възстановят нарушенията на кожата ни. Този метод за регенерация се използва не само при проблеми с кожата, но и при гинекологични аномалии и за заздравяване на венците“, допълва Цветанова.

Освен Ким Кардашиян, която е един от най-големите почитатели на „Вампирския лифтинг“, популярни и успешни дами от шоубизнеса като Мадона, Бионсе и Деми Мур също поддържат добрия вид на кожата си с иновативната техника. Известните хубавици често подготвят лицето си за важни събития именно с тази козметична процедура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл