Ваня Стамболова застрашена от отпадане във „Фермата“

Седмица преди големия финал на риалитито „Фермата“ европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова е на косъм да отпадне от шоуто. Именно тя беше избрана от лесовъдката Милена за опонент на предстоящия дуел, който ще се разиграе в неделя на арената.

По време на последната церемония по избор на втори дуелист Милена обяви, че се е спряла на атлетката, защото и двете са спортистки и че вероятността Ваня да нареди игрите по начина, по който самата тя би го направила, е много по-голям.

Двете дами вече са имали възможността да се изправят една срещу друга в битки, при определянето на фермер на седмицата. Макар че досега те са приключвали с победа за лесовъдката, Стамболова обяви, че няма да допусне да бъде сразена отново. Освен това, на голямата арена Ваня вече има една победа – срещу учителката Нина от Лондон, която лекоатлетката елиминира.

Броени дни преди да станат ясни финалистите на „Фермата“, които ще се борят помежду си на 16 декември за голямата награда, играчите са напрегнати и стресирани в решаващите дни. Това е и причината Ваня да се притеснява да не отпадне от шоуто малко преди голямата битка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл