Варна е декор във финала на "Привличане"

Варна и морето са отново декор, както в някои от последните български филми-този път, в примиерата "Привличане" на продуцентите и актьори Яна Маринова и Башар Рахал. Ефектният Финал на лентата беше наистина голямата изненада за варненската публика в сряда вечерта, когато беше и специалната киновечер за нея.

Башар Рахал и Яна Маринова благодариха на община Варна, която подкрепи филма миналата година по време на "Европейска младежка столица 2017". Двамата раздадоха автографи и си направиха селфи със стотици фенове, които видяха и бурно аплодираха лентата. Сред гостите бяха режисьорът Мартин Макариев и младите надежди на българското кино Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Надя Керанова, Михаил Недялков, Спартак Тодоров. На коктейла прозвуча и знаковото парче от филма „We like it loud“ с вокалите на носителката на 3 награди Грами Тифани Фред, дело на Stani ft. Dexter.

За прекрасната хореография се доверихме на Наско Месечков и шампионите Живко и Дорина от "Денсинг старс", обясни за "Труд" Яна Маринова, която играе главната роля на учителката по история Лора, но не е скъсала с миналото си на състезател по спортни танци.

Историята разказва за частно училище, възпитаниците на което са богаташки деца, оплетени от коварните интриги на възрастните и своите. "Привличане" разказва за това колко е важно да следваш сърцето си. Привличането не е само в любовта, то е в избора на професията, в това кой си в обществото...Аз съм сценарист и продуцнт, но заглавието на филма го измисли Башар Рахал", призна пред феновете си българската актриса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино