Васил Петров с коледна класика от 17 и 18 в.

От Варна ще започне поредното коледно турне на българския Франк Синатра -SWING CHRISTMAS, с по-камерен оркестър. В празничния спектакъл ще му акомпанират Станислав Арабаджиев /пиано/, Димитър Сираков / контрабас/, Никола Горялов/ударни /.

В концерта е застъпена коледна класика от 17-18 в.- Хендел, Менделсон, Шуберт и прочутата му "Аве Мария", сподели пред медиите във Варна Васил Петров. Но ще има и съвсем нови, както и популярни коледни песни, за да се вдъхне радост и веселие преди Бъдни вечер, подчерта той. През цялото време класически балет ще изпълнява Vaya Dance Studio с хореограф Ваня Рошкова. С тези джазмузиканти от ново поколение той работи от скоро и дебютът им е бил на джазфестивала в Банско, като новият му проект е по-скоро в сферата на блуса.

Спектакълът е на 19 декември в зала 1 на ФКЦ във Варна, а след това в Русе, Кюстендил и Пловдив. Един от най-известните джаз-и поп-певци у нас ще има два коледни концерта в Софийския музикален театър с дамски състав от оперетата. Срещу празниците му предстои концерт и в НДК с оркестър "София Симфоникс" под диригетството на баронеса Любка Биаджони.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица