Вдигат най-голямата сцена у нас на плажа във Варна

Стотици меломани ще пристигнат с влак до Варна за най-големия музикален фестивал MTV Presents Varna beach, който започва на 15 юли край морето в Европейската младежка столица 2017. Нощният влак тръгва в 22.55 ч. на 14 юли от Централна гара София, съобщават от "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД, откъдето заявяват подкрепата си за инициативите на Националния младежки форум и Асоциацията за подпомагане на академичната общност.

%d1%81%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%82%d0%b2-3Всички младежи, които ще пътуват с влак до Варна, за да бъдат част от фестивала, могат да ползват 50 % намаление от цената на билета за своето пътуване срещу представяне на валидна карта ISIC, железопътна карта „Учащ” или „Младеж”, съобщават още от компанията.

До петък на плажа във Варна ще е готова най-голямата сцена у нас, която се вдига за музикалния фестивал MTV Presents Varna beach.Тя се строи 5 дни от над 100 души, казаха организаторите.Уникалната сцена ще бъде над 70 м и висока 15 м с най-добрите аудио и визуални ефекти. Ще има специална 3D проекция на движението на звука от мощните тонколони.Фестивалът ще продължи 12 часа.А изпълнители са

BEBE REXHA, STEVE AOKI, JONAS BLUE, REDFOO, TINIE TEMPAH, GORGON CITY, R3WIRE & VARSKI,SUPERHERO DJs. А така също и DARA, финалистът Кристиан Костов,който ще се присъедини Pavell & Venci Venc' и Поли Генова. Събитието ще бъде излъчено по всички MTV канали и ще покаже Варна и България на света.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура