Вежди Рашидов: БСП не боравят с факти, а с популизъм

Защо БСП не боравят с факти, а с популизъм – мъжът на Корнелия Нинова къде работи. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов време на дебатите по оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

„Г-жо Нинова, вие днес имате темата олигарси и политици. Два мандата бях министър, доста олигарси идваха да им сменям статути на паметници на културата, но аз не го смених. Нямате право да ни обвинявате в лобизъм“, каза още Рашидов.

„За каква олигархия говорите на това управление, а пропуснахте услужливо някои други, които лобират за тях. Николай Банев не е ли ваш? Ветко Арабаджиев не е ли ваш? А мъжът ви къде работи? В какво обвинявате депутатите тук? Недейте с тези популистки изказвания. Аз не съм лобирал за никой. Не ви прави чест.“, заяви още Рашидов.

"Подхвърляме си олигарси днес. Олигарсите са всички богати хора, свързани с властта. Свиквайте с протестите срещу вас, защото те ще продължат". Това коментира Крум Зарков от БСП.

В отговор Рашидов заяви, че олигарсите са създадени от БСП. „Ако напиша книга, ще ви стане лошо. Молете си да не живея дълго, защото и аз съм решил да напиша книга. Тези хора са свързани с властта от времето на Беров. Тази тема я спрете – тя работи против вас“, призова той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика