Вежди Рашидов към служебния министър на културата Рашко Младенов: Пазете си здравето

Служебният министър на културата Рашко Младенов беше посрещнат в министерството от Вежди Рашидов веднага след приключването на официалната церемония по встъпване в длъжност на служебния кабинет.

Рашидов представи на Младенов екипа си, като посочи, че всички са професионалисти, досега не е сменял никого и посъветва наследника си да направи същото.

Има един ритуал да ви оставя това, което за два мандата сме направили, въпреки че признание няма. Въоръжете се. Това е всичко, което е реализирано в едно министерство. И днес бяха хубави речите на премиерите, че най-хубавото нещо е надграждането. Всичко това е за българския народ и за българската държава, подаде Рашидов доклад на Рашко Младенов заедно с Манасиевите хроники и книга за българските експонати в Лувъра.

Много хора смятат културата за кино, театър, а това е сериозно звено със 102 второстепенни разпоредителя. Идват тук негативи и се стоварват, трябва да ги поемете. Само недейте като мен и Стефан Данаилов да се разболявате, не правете тази беля, пазете си здравето, посъветва наследника си Вежди Рашидов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България