Велико Търново домакин на международното изложение „Световно образование“

Начало на кандидатстудентската кампания за ранен прием в западни университети за учебната 2017-2018 година ще постави международното изложение „Световно образование“. То ще бъде проведено и във Велико Търново на 4 октомври 2017 г. в хотел „Премиер“ от 10:00 до 17:00 ч.

На информационния ден посетителите ще могат да се срещнат с професионалистите от „Интеграл“, за да проведат безплатни консултации, чрез които да начертаят най-правилния път за успешното кандидатстване в чужбина.

Ранният прием е важен заради нарастващата конкуренция, поради което проектът “Световно образование” обявява кампания за безплатни консултации, преводи, обработка и подаване на документи за всичките холандски университети на кандидатите, които подадат документи до края на октомври.

Изложението представя и най-новия каталог за езикови ваканции, които през последните 5 години са основен начин за овладяване на първи и втори западен език.

В областта на ориентацията и мотивацията ще бъде предложен популярният Centigrade тест за оценка на възможности и интереси с 20% отстъпка.

Младежите, които учат в България, ще могат да се запишат за студентски бригади в САЩ за лято 2018 на най-ниската възможна цена по програмата.

Програмата е съобразена с учебния ден и ще позволи да присъстват ученици от първа и втора смяна на местните училища. Посещението на презентациите е напълно безплатно, а всички присъстващи ще получат новия каталог „Университети в чужбина“ с информация за над 150 учебни заведения в целия свят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование