Велинград наема техника за 260 000 лв.

Обществена поръчка за наемане на различни видове техника на обща стойност от 260 000 лева без ДДС е обявила Община Велинград. Обществената поръчка е разпределена в 13 позиции, като за всяка една може да се кандидатства по отделно. Крайният срок за подаване на офертите изтича в 17.00 часа на 5 октомври (сряда).

Процедурата за избор на техника ще е публична и е насрочена за следващия ден - 6 октомври. За срок от една година в СПА столицата на Балканския полуостров искат да наемат автовишка срещу 10 000 лв., валяк за 15 000 лв., челен товарач за 20 000 лв., багер товарач за 15 000 лв. и два товарни камиона за по 40 000 лв. без ДДС. В обществената поръчка фигурират още колесен багер, комбиниран багер, верижни трактори и друга техника, става ясно от обявлението в Агенцията за обществени поръчки.

Община Велинград се намира в изключително тежко състояние, а кметът д-р Костадин Коев дори поиска от Министерството на финансите да бъде отпуснат безлихвен заем от над 10 млн.лв., тъй като общинските банкови сметки са запорирани заради огромни дългове, наследени от мандата на предишния градоначалник Иван Лебанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони