Венета Райкова се събра с Тишо по специален повод

Водещата на "Папараци" и бившият й съпруг Тихомир отпразнуваха 10-ия рожден ден на сина им Патрик. Семейството посети един от луксозните СПА комплекси в Банско, като почивката им продължи 3 дни.

В профила си във Facebook Венета публикува няколко снимки от 3-дневното празненство, на една от които водещата си почива във външен басейн, а към кадъра написа: "На този ден преди 10г. по това време имах родилни болки, а в момента релаксирам в 36 градусова минерална вода на 8 градуса на чист въздух.."

Въпреки че Венета и Тишо се разведоха през 2018-та, след близо 13 години брак, двамата поддържат много добри отношения, главно заради спокойствието на сина им. Още когато се зародиха слуховете за тяхната раздяла, водещата побърза да обясни всичко в профила си във Facebook:

"Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето".

От тогава насам, Венета и Тишо неколкократно са празнували заедно най-важните лични и семейни празници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица