Венета Райкова сменя Николета Лозанова в "Папараци"

Венета Райкова

Тлевизионна водеща и репортер на родния хайлайф Венета Райкова е новата водеща на „Папараци“. От 17 септември, всяка неделя от 22:00 ч., тя ще взривява ефира на bTV с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит.

„Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега“, заяви Венета Райкова.

„Папараци” ще стартира есенния сезон с освежено съдържание и екип. Журналистът Кристина Патрашкова се оттегля от предаването по собствено желание след двегодишна успешна работа и десетки знакови интервюта.

„Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. „Папараци“ нямаше да бъде това, което е, без нея“, коментираха продуцентите на предаването Иван и Андрей.

Гаранция, че този телевизионен сезон „Папараци“ ще запази лидерството си, е, че към творческия екип се присъединява и Галина Чолакова - главен редактор на едно от най-големите светски списания в България.

Новото мото на „Папараци“ е „Животът без грим и фотошоп!".

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио.

Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!", написа  преди дни на страницата си във Фейсбус Николета Лозанова.

Публикацията е с таг от хотел "Мандарин Ориентал" в Бодрум, където плеймейтката  се усамоти след края на кариерата си като водеща на предаването по Би Ти Ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес