Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Любимецът на Тото от „Скандау“ и тийнейджърките Вениамин Димитров напусна „Гласът на България“ на крачка от полуфиналите в отбора на Михаела Филева след гласуването на зрителите на първия голям концерт в събота вечер. Таксиметровият шофьор от Сандански Тодор Симеонов също получи билет за вкъщи след зрителския вот, като честта на Камелия на следващия концерт ще защитават Мария Величкова и Тино Хаджиев.

Графа се раздели с чудовищна неохота с Ивана Муцкова – момичето, което вдъхнови треньорите с изпълнения на португалски и френски и направи изпълнение за "Оскар" в първата си песен на английски. Влади Ампов ще се бори за победа в шоуто с вокална армия в лицето на Галина Красимирова – самотната майка от Сливен, която не може да си намери работа като певица заради закръглената си фигура, и стругарофрезистът Атанас Кателиев.

Иван Лечев се прости със Симона Симеонова от Плевен, която опита късмета си в шоуто за втори път, след като на миналогодишните кастинги на тъмно не успяла да получи нито един обърнат стол. По време на четвъртфиналите съдбата на 12-те финалисти зависеше изцяло от зрителите, които след всяко изпълнение подкрепяха своя фаворит със смс-и. Активното гласуване доближи най-добрите до мечтата им за музикална кариера в България и ще продължи да допринася за възраждането на едно от емблематичните културни средища в София – Националния студентски дом.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл