Венци Стефанов размаха пръст на "Лудогорец"

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов отново размаха пръст на "Лудогорец". Босът на "белите" не е доволен от начина, по който ръководството на "орлите" действа.

„Един човек определя кога да се играе - обяви Стефанов на пресконференция в Пресклуб "България. - Нормално ли е? В Европа играят в 15, в 16 часа, а тук… Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига”.

Въпреки това Стефанов предрече, че хегемонията на "зелените" в Първа лига е към своя край: „Тази година и през следващите нещата в нашия футбол ще се променят. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена. Убеден съм. В момента те имат най-силния отбор, а веднага след тях са ЦСКА. През следващите месеци „червените” могат да задминат "Лудогорец.”

„Преди 4-5 години "Лудогорец" беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи, ходил съм на мачовете им. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. После и претенции имат”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ