Вечеря в небето e топ атракцията за това лято

unnamed-2Вечеря в небето – над морето и светлините на Варна, е новата топ атракция за лято 2017. На 50 м над земята в района на Морска гара търсачите на силни усещания ще могат да опитат 5-звездно меню на мастършеф готвач. Пътешествието сред облаците освен с кулинарни изкушения ще бъде гарнирано с музика на живо. Това съобщиха от най-голямата кетърингова компания в България, която инициира високото преживяване с адреналин, което се предлага в почти цяла Европа и в столиците на забавлението и лукса - Париж, Брюксел, Рим , Лас Вегас, Дубай... .

В средата на подвижната платформа високо над Варненския залив мастършеф готвачът ще изпълнява всички кулинарни желания на своите гости. За подготовката за новата атракция “Dinner in the sky” потвърдиха и от пресцентъра на пристанище Варна. След като миналото лято община Варна със съдействието на порта завъртя първия наситен културно-развлекателен календар, до месец в крайбрежната зона ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани съоръженията за небесната вечеря.

В новата зона за отдих и развлечения на пристанището ще бъдат отворени над 200 работни места.За по-малко от четири години община Варна успя да отвори града към морето и да направи мястото любимо за разходки, забавления и развлечения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България